A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most érkezett: bezár a legendás budapesti étterem

Átmenetileg bezárt a legendás Mátyás Pince Étterem, ugyanis már nem lehet tovább halogatni a felújítást és a korszerűsítést.

Bibók Győző, a Mátyás Pince Új Ízei Kft. ügyvezető igazgatója az Indexnek árulta el, hogy átmenetileg bezár Budapesten a Mátyás Pince Étterem. Ennek oka, hogy az utóbbi években az ingatlan tulajdonosai nem áldoztak a karbantartásra és a korszerűsítésre, ez pedig immár elkerülhetetlenné vált, azonban az étterem üzemeltetése és a napi munka emellett nem kivitelezhető. Ennek okán az étteremben 13 ott dolgozónak megszüntették a munkaviszonyát, ám Bibók Győző elmondta, reméli, hogy a felújítás befejeztével újra együtt dolgozhatnak a korábbi alkalmazottakkal.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor nyithat majd ki újra a legendás budapesti étterem, a portál érdeklődésére a Mátyás Pince tulajdonosa és üzemeltetője annyit válaszolt, hogy mindent elkövetnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljenek a munkálatokkal, és fogadhassák a vendégeket.

A legendás Mátyás Pincét Borostyánkői Baldauf Mátyás és felesége alapította meg 1904-ben, amely az évek alatt többször került átépítésre, bővítésre, meghatározó arculatát pedig a '30-as években nyerte el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések