Hirdessen itt

Megszólalt a bestiális kegyetlenséggel elkövetett oroszlányi gyilkosság gyanúsítottjának testvére

A gyilkosság gyanúsítottját letartóztatták.

Gyerekkori ismerősei szerint az oroszlányi gyilkosság gyanúsítottjaként hírhedtté vált K. K. Lászlót egy családi tragédia indította el a lejtőn - írja a Blikk

A férfi egy erdélyi kis faluban élt, mindennél jobban szerette a feleségét, aki 14 éve rákban elhunyt. László lelkében akkor tört el valami, többé nem találta a helyét. 

Ötéves kislányát hátrahagyva Magyarországra költözött. Nem volt gond a munkájával, de amikor ivott, fékezhetetlenül viselkedett. A többit tudjuk: K. K. László szilveszterkor halálra késelte Kovács Elizabetet, akit 14 éves kislánya gyászol.

A letartóztatott férfi Oroszlányban egyedül élt, Erdélyben hátrahagyott családjára pedig egészen biztosan nem számíthat.

– Már régóta nem tartom az öcsémmel a kapcsolatot – mondta a Blikknek K. K. László nővére.

– Tudom, hogy László mit tett, és nehéz most ezzel a tudattal tovább élnem. Nagyon sajnálom, ami történt, mélységesen együttérzek az áldozat hozzátartozóival.

A tragikus sorsú Farkas Éva köszönettel vette a gyilkos férfi családjának bocsánatkérését. Azonban továbbra sem érti, hogy lánya szállásadója miért várt órákat a mentők hívásával.

– Tegnap kihallgatott egy nyomozó, akinek Ármin gyanús késlekedéséről, a fontos nyomok eltüntetéséről panaszkodtam. Hiszen a megérkezése után két órával riasztotta a mentőket, pedig a lányom holtan feküdt az ágy mellett, a szőnyegen. Ráadásul a véres ágyneműt lehúzta és kimosta, ezzel fontos nyomokat tüntetett el. A rendőr bólogatott, azt mondta, neki is feltűnt már ez, és vizsgálja az okát. Úgy tudom, a gyilkos még nem tett beismerő vallomást, és legalább fél év kell a rendőrségnek, mire lezárja a nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések