A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrázó vallomás - Megszólalt a nádudvari balesetben, szilveszterkor elhunyt testvérpár édesanyja: így búcsúztak egymástól a tragédia előtt

Ahogy arról korábban írtunk, egy 21 és egy 24 éves férfi életét vesztette egy Nádudvar közelében történt balesetben.

Az áldozatok valószínűleg egész szilveszter éjjel az árokban voltak, az autót ugyanis majdnem egy napig nem vették észre. A balesetben mind a két fiatal meghalt.

A fiúkat sokan ismerték, egyikük hentesként, másikuk kőművesként dolgozott. A helyiek mécsesekkel rakták tele a gyászoló család kerítését, kifejezve ezzel együttérzésüket.

Az édesanya az emlékeibe kapaszkodik, hogy feltudja dolgozni a tragédiát, ám emlékeiben élénken él, hogyan búcsúztak el tőle fiai szilveszter este, mielőtt elindultak a kisebbik fiú barátnőjéért: azt mondták neki, hogy mindjárt jönnek vissza.

"Pezsgőt vitt volna a kisgyerek oda ahhoz a lányhoz" - nyilatkozta az édesanya az RTL Klub híradójának, majd azt is hozzátette, férje elmondása szerint a fiú az autó megtalálásakor is még szorongatta a palackot.

A helyiek szerint az autó szélvédőjét borító tollakból ítélve egy madár okozhatta a balesetet. Családja szerint az idősebb fiú rutinos sofőr volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések