A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatták a vámosmikolai asszony brutális gyilkosait

Letartóztatták az idős vámosmikolai nő gyilkosait.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte egy hónapra annak a 33 éves nőnek és 20 éves férfinak letartóztatását, akik a gyanú szerint meggyilkolták a 77 éves asszonyt.

A férfi és a nő élettársi kapcsolatban éltek Vámosmikolán, az idős hölgy többször is segített nekik kisebb dolgokban, mikor csak tudott. 2020. január 6-án ment be az egyik gyanúsított a sértett házába, kifosztotta annak hűtőjét és elvitte pénztárcáját. Mikor a nő rájött, hogy kirabolták, megfenyegette az elkövetőket, ha nem adják vissza az ellopott dolgokat, feljelentést tesz. Miután a férfi ellen már folyt egy eljárás, úgy döntöttek, elhallgattatják az idős nőt.

Másnap át is hívták magukhoz, ahol kegyetlen módon meggyilkolták. A nő a bántalmazásba és késszúrásokba a helyszínen belehalt, ez után döntött úgy a pár, hogy elássák a kertben.

A bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés büntetési tétele életfogytig tartó szabadságvesztés vár az elkövetőkre. A végzés az elsőrendű gyanúsított számára végleges, a másodrendű gyanúsított és ügyvédje még három napig gondolkozhatnak fellebbezésen.

A volt védőnő halála megrendítette a lakosokat, úgy érzik, a polgárőrség újraszervezésére lenne szükség - írja az Index

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések