A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: tinédzser fiúnak adta ki magát egy nő, hogy tinilányokat zaklathasson

16 éves fiúnak adta ki magát egy brit nő és 14-15 éves lányokat zaklatott.

Az esetre úgy derült fény, hogy az egyik lány az orvosának mesélt a nála kicsit idősebb fiúról, akivel járni kezdett, mikor a doktor aggodalmát fejezte ki ezzel kapcsolatban. Az ügy aztán igencsak furcsa fordulatot vett, mikor kiderült, hogy a kicst idősebb fiú egy jóval idősebb nőt rejt, aki Jake Waton-nak adta ki magát.

A 21 éves Gemma Watts online vette fel a kapcsolatot későbbi áldozataival, akik 14-15 év körüli lányok voltak. A nő 16 éves fiúnak adta ki magát, hogy a bizalmukba férkőzzön és elhitette velük, hogy egy korukbeli sráccal vannak kapcsolatban. Az online kapcsolatfelvétel után üzengetni kezdett a lányokkal különböző platformokon is, kialakított a saját, hihető Jake Waton közösségi média profilját, így a lányoknak nem tűnt fel a csalás. 

Intim fotókat küldözgettek, felvette a tinik által használt szlenget, becézte őket, teljes mértékben azonosult az általa alakított tini fiú karakterével. Így eshetett meg, hogy volt olyan szülő is, akivel találkozott, azok mégse vették észre, hogy baj lenne lányuk udvarlójával.

A nő vonattal járta az országot és látogatta meg áldozataik, akiknek a száma feltételezhetőleg 50 körül lehet, mind 14-15 év körüliek. Az áldozatai közül 4 lányt sikerült azonosítani, akik feljelentést is tettek ellene.

A rendőrség szerint ez a lányok teljes életére hatással lehet, sokaknak ez volt az első kapcsolata.-írja a Mirror

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések