A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kihallgatták a 30 éves szomáliai migránst, tagadja az erőszakot

Az egyetemista nő január 21-én, hajnalban egy fővárosi szórakozóhelyen ünnepelte a barátnője sikeres államvizsgáját, ahol a két nő megismerkedett két férfival.

A két barátnő később külön indult haza, a 25 éves nőnek az új ismerőse felajánlotta, hogy elkíséri.

A hazafelé úton a migráns becsalta a lányt a Kéthly Anna térre, hogy ott elszív egy marihuánás cigit. Ezek után szexelni akart a nővel, aki ezt visszautasította.

A MIGRÁNS ERŐSZAKOSKODNI KEZDETT VELE, TÖBBSZÖR MEGÜTÖTTE, BEFOGTA A SZÁJÁT, ÉS MEGERŐSZAKOLTA.

A nő sikításait egy amerikai férfi meghallotta, segíteni is akart neki, de a szomáliai migráns őt is megtámadta.

MEGÜTÖTTE, MEGRUGDOSTA, MAJD ELVETTE A NŐ TELEFONJÁT, ÉS ELMENEKÜLT.

Tagadja az erőszakot, de bizonyítékok vannak ellene

Az amerikai férfi hívta a rendőrséget, a személyleírás és a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján fél nappal később elfogták a migránst a VIII. kerületi Teleki téren.

MEGTALÁLTÁK NÁLA A NŐ TELEFONJÁT IS.


A 30 éves szomáliai férfit a rendőrségen kihallgatták. Nem tett beismerő vallomást, tagadja az erőszakot.

A hatóságok szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés kísérlete, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt javasolták az ügyészségnek a férfi letartóztatását. Az Fővárosi Főügyészség szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a letartóztatást, amiről a bíróság várhatóan pénteken fog dönteni.

A hatóságok azt is vizsgálják, hogyan jött a férfi Magyarországra, mert korábban Norvégiában hamis adatokkal próbált menekültstátuszt szerezni. Kérdéses, hogy a Magyarországra érkezéséhez és itt tartózkodásához a Soros-hálózat jogászai nyújtottak-e segítséget.

Forrás: Origo

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések