A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: Harry herceg is Meghan után repülne, miközben a palotában áll a bál

Meghan Markle az Egyesült Királyságban töltött három nap után visszatért Kanadába a kisfiához, ezzel a legrosszabbkor hagyva magára Harry herceget. Úgy tűnik, Harry sem marad a sokáig a palotában.

Robbant a bomba, miután Harry és Meghan bejelentették, máshogy képzelik el az életüket, saját lábra szeretnének állni, és visszalépnének a brit királyi család magas rangú tagjaiként eddig ellátott szerepüktől. Tették mindezt úgy, hogy Erzsébet királynővel nem egyeztettek előtte. A kialakult dráma után az uralkodó rendkívüli gyűlést hívott össze, ahol Wales hercege, Vilmos, illetve Harry herceg jelentek meg. A királynő megmondta nekik, hogy megoldást kell találniuk erre a helyzetre napokon belül, illetve bemutatott pár olyan lehetséges feladatkört, ami megfelelhet a párnak. Meghan két nap után vissza is utazott Kanadába.

Harry herceg tegnap este már azt tervezte, hogy a felesége után utazik – tudta meg a Daily Mail. A lap értesülései szerint Harry néhány barátjával beszélte meg a tervét, miszerint – Meghanhoz hasonlóan – ő is visszarepül az Egyesült Királyságból a családjához. Ez nem segítene megoldani a dolgokat!

Bennfentesek szerint egyébként a pár megtarthatja majd a királyi címet, valamint élvezhetik az általuk igényelt függetlenséget. Hozzátették azonban, hogy a pár olyan bonyodalmat okozott ezzel, amit nehéz megoldani. A helyzet súlyosságát mutatja, hogy felkérték Priti Patel belügyminisztert, vegyen részt a tárgyalásokon. Figyelnie kell majd, hogy a párnak ne essen bántódása, de az adófizetők pénze se erre menjen el, ha a pár a kétlaki élet mellett dönt – írja a Dailymail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések