A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális videó került ki a netre a kaposvári gyerekotthonból: megalázza, üti-rúgja gyengébb társát egy tinédzser

Sokkoló videó járja be a Facebookot.

Egy kaposvári gyerekotthonban készült felvétel került ki a Facebookra, ahol jól látható, hogy súlyosan bántalmaznak egy fiút. A felvétel a rendőrséghez is eljutott, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást – írja az Index.

A brutális felvételen látszik, hogy egy kisebb és feltehetőleg fiatalabb fiút üti és rúgja nála jóval idősebb társa, aki feltételezhetően a szobatársa. Egy harmadik fiatal vette videóra az egészet, néha röhögve kommentálva a történéseket, illetve biztatva a bántalmazót, hogy abba ne hagyja.

A verés egyszerűen azért kezdődik, mert Karcsinak (így hívják a videóban) nem tetszik, hogy társa a szoba közepén áll. Nekiesik a fiúnak, megalázó módon beszél vele, folyamatos üti és rúgja őt, miközben az áldozat folyamatosan könyörög, hogy hagyja abba. A felvétel egy erőteljes orron rúgással végződik, feltételezhetően akkor jelent meg valaki a szobánál.

Az Index kérdésére a rendőrség közölte, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések