A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karddal, lapáttal és tégladarabokkal támadtak a szomszédokra az ózdi férfiak Szilveszterkor

Két ózdi férfit vettek őrizetbe a rendőrök, miután fegyverrel, többek közt karddal és lapáttal támadták meg a szomszédjaikat Szilveszter estéjén, olvasható a police.hu-n.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet, életveszélyt okozó testi sértés, valamint garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két ózdi férfi ellen.

A két gyanúsított szilveszter estén bement egy ózdi ingatlanba, ahol az ott lakókkal vita alakult ki. A szóváltást tettlegesség követte, majd a hívatlan vendégek távoztak. A támadók nem sokkal később felfegyverkezve tértek vissza, egyikük hozzátartozójának társaságában. A 60 éves B. Barnabás tégladarabokat dobálva rongálta meg a családi ház ablakát, illetve egy, az udvaron parkoló autót. Fia, a 34 éves B. Barnabás egy karddal okozott egy 54 éves férfi fején és karján sérülést, míg társa, a 27 éves B. Arnold egy 25 éves fiatalembert bántalmazott a nála lévő lapáttal.

A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrök a verekedő személyeket elfogták, és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

B. Barnabást garázdaság elkövetése miatt, ifj. B. Barnabást emberölés kísérlet, míg B. Arnoldot életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 1-jén őrizetbe vette a gyanúsítottakat és indítványozta a letartóztatásukat az ügyészség felé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések