A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Káosz: Andi megsértődött és nekiesett a Jobbik vezetésének

A Jobbik vezetését bírálja Varga-Damm Andrea – írja a Magyar Nemzet. 

A múlt szombati tisztújításon alulmaradt jelölt utólag, a közösségi oldalán tette közzé pár perces kortesbeszédét, amelyben arról beszél, hogy sem a baloldal, sem a liberálisok nem határozhatnak meg semmit a pártjában. A lap rámutat, ezzel a politikus egyértelműen szembement a pártelnök Jakab Péter irányvonalával.

Varga-Damm azt írta, korábban azért nem tudta megmutatni a felszólalását, mert nem kapta meg a felvételt. A párperces felszólalásából egyértelműen látható, hogy a Jobbikban komoly belső ellentétek vannak, és a párt tisztújításának eredménye vízválasztó lehet a párton belül szemben álló két oldal között.

Az alelnöki harcban alulmaradt képviselő egyébként az utóbbi napokban több olyan megjegyzést, illetve gesztust is tett, amely arra enged következtetni, nagyon nem örül az új vezetésnek. A politikus a közösségi oldalán jelzésértékűen lecserélte a jobbikos profilt, valamint a háttérképét, és azt is elárulta, a kongresszusi beszédekben folyamatosan sértegették, arra a hozzászólói felvetésre pedig, hogy a pártvezetés jövőben remélhetőleg ad neki valamilyen posztot, Varga-Damm azt írta:

„Szerintem nem lesz legközelebb.”

Forrás: Magyar Nemzet

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések