A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kanadának csillagászati összegbe kerülhet Harry és Meghan védelme

Hivatalosan annyit tudni, Harry és Meghan sok időt fog tölteni Észak-Amerikában, de máris megindult a találgatás a döntés anyagi vonzatáról.

Szerdán bombaként robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné visszavonul és új szerepkört keresnek magának a brit királyi családon belül, sőt, munkát szeretnének vállalni, hogy anyagilag is függetlenek legyenek. Azt is bejelentették, ingázni fognak a szigetország és Észak-Amerika között. Bár Meghan kaliforniai születésű és az édesanyja is ott él, a Briliáns elmék című tévésorozat forgatása miatt éveken át élt Torontóban, ahol Harry is meglátogatta, ezért erős a gyanú, hogy ott fognak megtelepedni. A karácsonyt is a Kanada nyugati csücskében fekvő Vancouver-szigeten töltötték.

Kanada alkotmányos monarchia, amelynek II. Erzsébet királynő a (jelképes) uralkodója, ezért is gondolják sokan, hogy ott lesznek otthon. Csakhogy ez milliókba, forintban százmilliókba kerülhet az adófizetőknek, hiszen az uralkodói ház tagjainak államfőket megillető védelem jár. – Nem gondolom, hogy visszautasíthatják a kanadai kormány biztonságra vonatkozó ajánlatát – magyarázta a Daily Mail riportjában Larry Busch, az Kanadai Királyi Lovasrendőrség egykori tisztje, aki korábban a brit királyi ház tagjai mellett amerikai elnökök biztonságáért is felelt.

– Ha védelmet akarnak, akkor egész gépezetet kell majd köréjük építeni, főleg a kisded gyermekük miatt – érvelt Mike Zimet, egy celebritások védelmére szakosodott amerikai biztonsági cég vezetője, és ő is úgy véli, hogy dollármilliókba kerülhet a visszavonult hercegi család védelme.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések