A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri korábbi asszisztense lett a momentumos Soproni kutyagumi-felelőse

Tombol a környezettudatosság a momentumos Terézvárosban, hogy már szinte vágni lehet a friss fűillatot!

Az elmúlt hosszú-hosszú esztendők zuglói zűrzavara kapcsán most joggal aggódnak a VI. kerületben élők is, hogy gondos gazdája lesz-e a városrész zöldprogramjának. Nem más vette ugyanis kézbe az ügyek intézését, mint Karácsony Gergely valamikori női balkeze, titkárságvezetője és asszisztense, nagy titkainak tudora, a nyomokban létező P-t színesítő Temesvári Szilvia.

A magyart furcsán törő, nem épp divatdiktátor alpolgármester asszony az önkori hipergáz videója szerint azon dolgozik, hogy Terézváros minél zöldebb legyen. Bemutatkozó imázsfilmje mindenesetre gyöngusz, mint a harmatos kutyaszar…


Ha jól füleltünk, első lépésben a hivatalt zöldíti, majd ha már eléggé megzöldült a hivatalos iratokkal hadilábon álló Soproni Tamás és csipetcsapata, akkor – képzeljétek – még a hivatal méregzöld falai közül is kitör majd, hogy jó ballib módra „pilot projektekkel” gazdagítsa az itt élőket. Az egyik ilyen csudazöld „pilot projekt” az állatbarátságot célozza, amivel Temesvári asszony reményei szerint – de tényleg ezt mondta az affektáló politikus! – „az utcán kevesebb lesz a kutyapiszok”.

Szögezzük hát le, embert próbáló és megtisztelő feladatot kapott Karácsony korábbi asszisztense: ő lett Soproni Tamás kutyagumi-felelőse. Tennivalója biztosan bőven lesz, és a kihívás sem kicsi, mert blogunk olvasói visszajelzései és az önkormányzat működésére is rálátó forrásaink egyaránt arról tanúskodnak: Terézváros talán még soha nem volt ilyen elhanyagolt és leharcolt, mint az utóbbi három hónapban.

A közösségi médiában is ömlik a kritika a kerületvezetésre. A bizony nem egyszer a kutya szájából kihúzottnak tűnő Soproni-klikk és kutyagumi-felelősének szag-, bocsánat, szakértelemben kétkedő lakosok jó része aggódik. Tart tőle, hogy a VI. kerületi zöldprogram hatékonysága oly bizonytalanságba vész, mint annak a bizonyos kutyának a vacsorája…

Forrás: Terezvaros.blogstar.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések