A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kábítószert fogyasztva vezetett egy kétegyházi férfi

Szombaton bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történt előállítás Békéscsabán és Kétegyházán.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombaton 0 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A békéscsabai férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kétegyháza külterületén szombaton 17 óra körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A kétegyházi férfinél kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. Az autót a férfi a tulajdonos engedélye nélkül használta, ezért is büntetőeljárás indul ellene.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések