A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Igazi álomesküvő: Összekötötte életét Király Viktor és szerelme

Király Viktor és párja, Virág Anita további részleteket árultak el mesébe illő esküvőjükről.

Tavasszal robbant a hír, hogy Király Viktor eljegyezte gyönyörű barátnőjét, ezúttal pedig még nagyobb meglepetést okoztak esküvői fotóikkal, amelyeken immár férj és feleségként tündökölnek. Nem sokkal a házasságuk bejelentése után azt is elárulták, hogy érkezik a Király család trónörököse. Ezúttal Viktor legfrissebb képein mesébe illő esküvőjük részletei láthatóak.

"Mielőtt mi is vissza terünk a valóságban had szárnyaljunk még egy picit. Szeretnénk mindenkinek megköszöni aki bármilyen módon segített hogy létre jöjjön ez a nap! Egyértelműen első és legfontosabb köszönet az Anitának hogy elviselsz engem, tudom néha nem könnyű! Haha! A szüleimnek hogy férfit faragtak belőlem! A testvéreimnek hogy mindig mellettem vannak! Szeretlek titeket!" - írta képéhez az énekes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Mielőtt mi is vissza terünk a valóságban hagy szárnyaljunk még egy picit. Szeretnénk mindenkit megköszöni aki bármilyen módon segített hogy létre jöjjön ez a nap! Egyértelműen első és legfontosabb köszönet az Anitánk hogy elviselsz engem 😂 tudom néha nem könnyű! Haha! A szüleimnek hogy férfit faragtak belőlem! A testvéreimnek hogy mindig mellettem vannak! Szeretlek titeket! Továbbra szeretnék egy nagy köszönetet a helyszínnek és szervezéséhez @villavitae gyönyörű dekor @fleurandballondekor @eclerweddingdj zene mellet még a fény és világításban király vagy. @duplaexpo_wedding_photography a gyönyörű fotókert! @canissi_tailoring a király menő james bond szmokingért! @monisjewelrybrandstore hogy olyan nyugodt elegáns körülmények között ki tudtuk választani a megfelelőt! @cinemaron a videoért! @barbara.ceremonymaster te is tudod miért 😂♥️ ui. Ha valakit kihagytam akkor nyugi van még esküvő fotó és posztra hely;) haha mindenkit akit felsoroltam azt szívből ajánlom a ti nagy napotokra is! Kivéve az Anitát meg a családomat haha az fura lenne 😂♥️) ( a ma megjelent @best_sztarmagazin ban olvashattok a lagzi részleteiről) a fotók engedély nélkül nem felhasználhatók! @airfrance az ikertestvérem és családja nevében is utólag köszönjük. ( reklám )
Király Viktor Official (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések