A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harci kutyák támadtak egy idős hölgy kiskutyusára, a rendőrök fékezték meg őket

Egy 75 éves nő éppen a kiskutyáját sétáltatta az egyik szlovákiai faluban, amikor kedvencét megtámadták jóval nagyobb testű harci kutyák, amelyek a rendőröktől sem riadtak vissza – számolt be róla a szlovák rendőrség.

Vasárnap délután történt az incidens Gelencséren.

„Az elszabadult amerikai bandog típusú harci kutyák megtámadták az idős asszony kiskutyáját. A szomszédok riasztották a rendőröket, akik pár perc alatt a helyszínre értek” – mondta a Nagyszombat Megyei Rendőrség szóvivője, Martina Kredatusová.

Polícia Slovenskej republiky

POLICAJTOVA DCÉRKA PODSTÚPILA TRANSPLANTÁCIU PEČENE: OTCOVI KOLEGOVI... A NA JEJ POMOC ZORGANIZOVALI ZBIERKU, DNES SA JEJ DARÍ VÝBORNE Katka: "Dobrý deň. Danielka ako 6mesačná v roku 2017 podstúpila transplantáciu pečene. Títo štyria manželovi kolegovia zorganizovali zbierku pre Danielku. Chcela by som len aby všetci vedeli, že Danielka sa má dobre a rastie z nej krásna slečna.

„Miután a rendőrök kiszálltak a járőrkocsiból, a harci ebek azonnal feléjük vették az irányt. A kollégák először egy műanyag töltényes puskával igyekeztek kivédeni a támadást, ez azonban nem állította meg a megvadult kutyákat, ezért kénytelenek voltak mindkettőt lelőni” – tette hozzá.

Az asszony szerencsére nem sérült meg, de rosszul lett a történtek hatására, kutyája pedig annyira megijedt, hogy elszaladt és csak másnap találtak rá – írja az Origo.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések