A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bezár Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelye

„Vége... Legalábbis ebben a formában és helyen az Anker't 2020. február 1-jétől bezárja fa kapuit” – olvasható a szomorú hír a bár kedden kirakott Facebook-bejegyzésében.

Nyolc mesés év után bezár Budapest egyik leghangulatosabb kerthelyiséges szórakozóhelye, az Ankert. A bár természetesen méltóképp int búcsút a Paulay 33-nak, egy kéthetes záróbuli sorozattal köszönnek el mindenki második otthonától, ezek után február elsejétől már nem nyílik ki többé a hely ajtaja.

A posztot azzal zárták, hogy talán máshol még folytatják, de egyelőre el kell búcsúznunk a szórakozóhelytől és kulturális központtól.

Anker't

Vége...Legalábbis ebben a formában és helyen az Anker't 2020. febr... uár 01-jétől bezárja fa kapuit. 8 év után Budapest legbefogadóbb szórakozóhelye, mely az évek során otthont adott rengeteg kulturális, zenei, sport, divat eseménynek, kerekasztal beszélgetésnek, kiállításnak és számtalan szakmai díjjal és vendégeink szeretetével gazdagodott, bezár.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések