A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Győr: a fideszes Dézsi Csaba András hatalmas győzelmet aratott!

Helyi forrásaink szerint a Fidesz jelöltjének győzelme várható a győri időközi választáson. Úgy tudjuk, optimisták a Fidesz vezetői.

38 százalékos feldolgozottságnál 55 százalékkal vezet Dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje a győri időközi polgármester-választáson az ellenzéki ellenfelével, Pollreisz Balázzsal szemben. Az MSZP-s Pollreisz 39 százalékon áll.

66,67 százalékos feldolgozottságnál 55,53-39,46 százalékra vezet Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje a győri  polgármester-választáson az összellenzéki ellenfelével, Pollreisz Balázzsal szemben.

84,38 százalékos feldolgozottságnál Dr. DézsiCsaba András tovább növelte előnyét hiszen a szavazatok 56.13 százalékát szerezte meg, míg az ellenzék közös jelöltje csak a 39 százalékig jutott. Mindez azt mutatja, hogy a kormánypártok támogatottsága nem megtorpant, vagy csökkent, ahogy azt az ellenzék sugallja, hanem erősödött.

Megvan a 100 %-os feldolgozottság. A szavazatok 56.14%-át a Fidesz jelöltje Dr. Dézsi Csaba András szerezte meg, ezzel fölényes győzelmet aratva az ellenzéki összefogás jelöltje fölött, akinek csupán a szavazatok 39.05%-a jutott.

Balla Jenő az Összefogás Győrért Egyesület színeiben 2.17%-ot, Géber József a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje 1.28% százalékot, Hajnal János független jelölt 0.76%-ot míg a szintén független Kirchfeld Mára a szavazatok 0.6%-át kapták.

Forrásaink szerint kijelenthető, a Borkai Zsolt lemondása miatt kiírt időközi polgármester-választást a Fidesz-KDNP jelöltje, Dr. Dézsi Csaba András nyerte. A Fidesz aktivistái már megkezdték az ünneplést.

A Fidesz üzenete Győrnek

Fölényesen győzött a Fidesz-KDNP jelöltje Győrben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek az időközi polgármester-választáson és szavazatukkal Dézsi Csaba Andrást és a fejlődést támogatták. Gratulálunk Győr új polgármesterének, és jó munkát kívánunk neki.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Dézsi Csaba András polgármester Facebook videóban

Dézsi Csaba András polgármester Facebook videóban mond köszönetet a győrieknek


Hamarosan jövünk az újabb részletekkel

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések