A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Giga áron kelt el a Halálos iramban című filmek elhunyt sztárjának autógyűjteménye

A néhai Paul Walker autógyűjteménye 2,33 millió dollárért - 700 Millió Forintért - kelt el az arizonai Scottsdale-ben rendezett árverésen.

A Halálos iramban című amerikai játékfilmsorozat 2013-ban autóbalesetben meghalt sztárja a gépkocsik szerelmese és autóversenyző volt, csakúgy mint édesapja és nagyapja, utóbbi a Ford gyár színeiben versenyzett. A színész társtulajdonosa volt egy versenyautó üzletnek is Valenciában.

A Barrett-Jackson aukciósház Walker magángyűjteménye 21 gépkocsijának és motorkerékpárjának árverését január 14-től rendezte meg.

Az aukció utolsó napján, szombaton kelt el a licitálásra bocsátott autók között a legdrágább tétel, egy 1995-ben gyártott BMW M3 Lightweight, új tulajdonosa 385 ezer dollárt (116 Millió Ft) fizetett érte. Ez a gépkocsi egyike volt annak a típusnak, amelyek szériájából csupán 126 darabot gyártott az autógyár az 1990-es években.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések