A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt mondta a szomszédja a nőről, akit nyakon szúrt a barátja a lakásában Újbudán

Féltékenység miatt szúrta nyakon a barátnőjét egy férfi péntek este Budapesten.

A zárát cseréltette le egy lakatossal, amikor gyermeke apja rátámadt. A lakatos férfi egyből a védelmébe kelt, de a támadója így is meg tudta szúrni a nőt. Először csak nekiment, majd egy kést ragadott, amellyel nyolcszor nyakon szúrta az édesanyát.

A nő szomszédja szerint hatalmas sikítást hallott a lakás felől, de mégsem ment át segíteni. Timi nemrégiben költözött ide a kislányával, így nem sok mindent tudtam róluk. Nagyon kedves volt, mindig köszönt, amikor találkoztunk – nyilatkozta Edina, aki azt is elmondta, szerinte nem kizárt, hogy a nő kislánya is ott volt a támadás idején.

A 38 éves szurkáló férfi egyből elmenekült a lakásból, ám fél órán belül elfogták az V. kerületben. A rendőrség M. Andrást emberölés kísérletével gyanúsítja.

A Ripost megkereste az Országos Mentőszolgálatot is, akik elmondták, hogy a helyszínről elszállított nőt az ellátását követően stabil állapotban szállítottak a sebészetre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések