A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eva Longoria mély dekoltázsa mindent vitt a díjátadón: az összes szem rá szegeződött

Los Angelesben szombat este 31. alkalommal rendezték meg az Amerikai Producerek Céhének (PGA) díjátadó gáláját a Hollywood Palladiumban, merész dekoltázsokban nem volt hiány, Eva Longoria merész ruhája nyerte az estét.
Kate Beckinsale

A PGA a legjobb film - és televíziós gyártók kitüntetése, amelyen idén is Hollywood legnagyobb sztárjai voltak jelen. A 44 éves A-listás színésznő, Eva Longoria szinte mindenki másról elvonta a figyelmet arany színű merész ruhájában, ami nagyon mély dekoltázsú volt, de Kate Beckinsale színésznőt sem kellett félteni, aki hasonlóan beragyogta a vörös szőnyeget bevonulásakor.
Laura Dern

Jóképű, sármos férfiakból sem volt hiány, többek között olyan nagy nevek is jelen voltak, mint Brad Pritt, Robert De Niro és Don Johnson - számolt be az eseményről a Daily Mail oldala.
Charlize Theron

A legjobb mozifilm producerének fődíját idén az 1917 című első világháborús film készítői kapták. Animációs film kategóriában a Toy Story 4 producereit tüntették ki, még dokumentum filmek terén az Apollo producerei győztek.
Nicole Kidman

A sorozatok terén sem maradtak el a díjazások csakhogy néhányat megemlítsünk a legjobb sorozat-dráma producerének járó díját az Utódlás kapta, sorozat-vígjátékok terén a Fleabag és minisorozatért a Csernobil kapta az elismerést.
Robert De Niro

Brad Pitt

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések