A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erste Liga: továbbra is nyeretlen a középszakaszban a Csíkszereda

Az erdélyi együttes sorozatban ötödik vereségét szenvedte el, ezúttal Debrecenben a középszakaszban, így visszacsúszott az utolsó, hatodik helyre.

Jól indult a Csíkszereda számára az összecsapás, miután Rokaly Szilárd 1:24-nél előnyhöz juttatta a vendég együttest, de a DEAC a nyolcadik percben előbb Hári Norbert találatával egyenlített, majd Vokla Roland góljával már fordítani tudott. A második játékrész 14. percében aztán a csíkszeredaiak tudtak egyenlíteni Andrey Taratukhin révén, de a debreceniek még a 16. percben visszavették az előnyt. Végül még további két gólt sikerült szereznie a házigazdának, amely így 5-2-re diadalmaskodott.

A nap másik mérkőzésén a Dunaújváros fogadta a Brassót. Miután a Fejér megyeiek legyőzték a Csíkszeredát itt már 6:30 után hátrányba kerültek, miután Zach Franko vette be Garret Hughton kapuját. A gyors találat ellenére leült a játék, és egészen a második harmadig újabb gól nem született, azonban akkor is csak 19:23-nál tudott egyenlíteni Somogyi Balázs. Végül az utolsó játékrészben sikerült még kétszer betalálnia a Dunaújvárosnak Hruby Gellért és Keegan Dansereau révén, így végül 3-1-re diadalmaskodott a magyar együttes.

Erste Liga, középszakasz
felsőház:
Dunaújvárosi Acélbikák–Brassó 3-1 (0-1; 1-0; 2-0)
DEAC–Csíkszereda 5-2 (2-1; 1-1; 2-0)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések