A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy bevásárlóközpont parkolójában térdepelt: kínos felvétel készült egy magáról megfeledkező szerelmes párról Budapesten

Vannak órák, amikor egy parkoló kihalt és csendes – így gondolhatták azok a fiatalok is, akik a fal mellett megbújva kezdték kényeztetni egymást.

Ám arra biztosan nem számítottak, hogy egy arra járó autós kíméletlenül lencsevégre kapja őket, majd az újság hasábjain láthatják viszont a meghittnek ugyan nem nevezhető, de vélhetően izgalmas pillanatot.

– Éppen a parkolóból tartottam kifelé, amikor megzavartam az örömszerzést – mondta lapunknak Krisztián, hozzátéve: – Ahogyan a képen is jól látszik, ők nem zavartatták magukat egy kicsit sem, valójában csak én lepődtem meg. Szerintem nem a legmegfelelőbb hely az ilyen kalandokhoz egy bevásárlóközpont parkolója. Ráadásul egy párnával sem védték a hölgy térdét, ami nem helyes – nevetett kukkoló olvasónk.

Nem ez az első eset, hogy nyilvános helyen fotóznak párokat. Legutóbb egy nyíregyházi parkolóban esett egymásnak egy szerelmespár a járókelők szeme láttára, de a Lehel téren is volt ilyen attrakció.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések