A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durva: embert gyilkolt az elszabadult állat a kakasviadalon

Annak ellenére, hogy 1960-ban betiltották a kakasviadalokat Indiában, továbbra is virágzik az illegális biznisz, ami nemcsak a kakasok számára életveszélyes, hanem az emberekére is.

A hagyományos viadalokkal ellentétben a kétes állattartók már újításokat is alkalmaznak a csatákban: a kakasok lábára pengéket erősítenek fel.

A szörnyű tragédia az Ándhra Prades állambeli Pragadavaramban történt, ahol egy pengével felfegyverzett kakas ki tudott szabadulni az egyik szervező kezéből, és olyan súlyos sebet tudott ejteni egy közelben álló néző testén, hogy az nem sokkal később meghalt - írja az Index.

A végzetes sebeket szenvedett férfi mellett mások is megsérültek a Makar Sankranti nevű indiai ünnep alkalmából szervezett kakasviadalon. A rettenetes események ellenére nem valószínű, hogy leállnak az illegális csatákkal, mert hatalmas pénzeket ölnek bele az emberek a fogadásokba, arról nem is beszélve, hogy a kakasgazdák is rengeteg időt fektetnek abba, hogy kineveljék a mindenkit legyőző csúcskakast. A kakasok teljesítményének növeléséhez a szteroidoktól kezdve a diétákig mindent bevetnek a tenyésztők, hogy az ő kakasuk legyen a tiltott viadalokon a legeredményesebb.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések