Hirdessen itt

Döbbenet: nem focizott a gyerekeivel egy kisfiú, ezért a dühös apa eltörte a kezét

Dühös lett az édesapa, mert a többi gyerek nem akart focizni a gyerekeivel. Az agresszív férfi ezért megütötte és eltörte az egyik kisfiú karját.

Tavaly februárban egy debreceni játszótéren focizott három gyerek. A barátok játékába szeretett volna beszállni két kiskorú testvérpár is, akiket azonban finoman visszautasítottak, mert nem akartak velük focizni.

Mindennek szemtanúja volt a testvérpár édesanyja is, aki nagyon mérges lett a három barátra, sőt, szidalmazta is őket, majd hazamentek a közelben lévő lakásukba. Otthonukban a már ittas állapotban lévő férjének elpanaszolta a történetek, aki elhatározta, megleckézteti a fiatalokat.

Akkor ért a gyerekek nyomába, amikor azok épp elhagyták a játszóteret. Ekkor a dühös férfi szidalmazni és fenyegetni kezdte őket, majd cselekvésre szánta el magát. A leghátul ballagó gyerekre rátámadt, nagy erővel ráütött a mellkasára. Amikor még egyszer megpróbálta megütni a fiatalt, az védekezőn maga elé kapta a kezét, ami miatt eltört a karja.

A gyermek az orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túlgyógyuló sérülést szenvedett, ami a valóságban közel hat hét alatt gyógyult meg teljesen.

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat a bűncselekményt beismerő férfi ellen a Debreceni Járásbíróságon. Az ügyészség pénzbüntetést kért az agresszív férfire.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések