A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: egy férfi nem akarta, hogy kilakoltassák, ezért lelőtte a rendőröket, majd felgyújtott a házat

Jerry Hanel már 2015 óta lakhatott ingyen albérletében ezermester munkájáért cserébe, azonban nemrég úgy döntött a főbérlője, Lois Caint, hogy visszaveszi a házát.

Amikor vasárnap reggel közölte az albérlőjével, hogy hagyja el a házát, a férfi késsel támadt rá, úgy hogy megsebesítette a lábát. Caint ezután a rendőrséghez fordult segítségért - számolt be róla a 444.hu oldala.

A helyszínre kiérkező első járőr a nőhöz azonnal riasztotta a mentősöket, míg másik két társa a ház felé közelítettek, azonban rájuk Jerry tüzet nyitott. A lövöldözés során az egyik rendőrt úgy találta el a töltet, hogy a golyóálló mellénye sem mentette meg az életét.

Ezután erősítés érkezett ki a házhoz, de a számbeli fölényükkel szemben sem hagyta magát a férfi, és ismét lőni kezdett, majd megint eltalált egy rendőr. Végül a férfi úgy döntött, elmenekül, de még előtte felgyújtotta a házat. A tűzoltók kiérkezéséig a tűz átterjedt hét másik házra, amik lakhatatlanná váltak.

A rendőrség információi szerint a házban a támadón kívül két nő is tartózkodott, hollétükről egyelőre nem tudnak semmit. Kiderült, hogy a férfinak nem volt fegyvertartási engedélye, ezért vizsgálat indult, mivel lőhetett és honnan szerezhette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések