A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csúnya balhéba keveredett Rod Stewart, rendőrségi ügy lett belőle

Egy biztonsági őrrel szólalkozott össze a világsztár szilveszterkor.

Rod Stewartot és legidősebb fiát Seant azzal vádolják, hogy szilveszter éjjel nekimentek egy biztonsági őrnek, aki nem akarta beengedni őket egy olyan partira, ahova egyébként nem is volt jogosultságuk belépni - írja a TMZ.

Mindez a floridai Palm Beachen történt, ahol a The Breakers üdülő gyermekeknek fenntartott területére szeretett volna bemenni az énekes a fiával. Miután a biztonsági őr, Jessie Dixon megpróbálta feltartóztatni őket, vitába keveredtek, elmondása szerint ő Sean mellkasára tette a kezét és utasította, hogy lépjen hátrébb, mire az visszahúzta, a 74 éves világsztár pedig a bal bordái közé ütött. Állítólag a két rendbontó meglehetősen hangosan viselkedett.

Stewarték azt mondják, azért idegesítették fel magukat, mert a biztonsági őr nem megfelelően viselkedett a családjukkal, ám az esetről készült felvétel alapján a rendőrség megállapította, a két fő agresszor Rod és a fia volt, akik egyébként a történtek után már bocsánatot kértek.

Az ügyet február 5-én tárgyalják. A TMZ kereste ennek kapcsán Rod képviselőjét, de egyelőre nem kaptak választ a kérdéseikre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések