A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Civil autókkal razziáznak: így csapnak le a szabálytalanul közlekedő sofőrökre a rendőrök – videó

Egy ideje már kamerákkal felszerelt civil autókban figyelik a rendőrök a szabálytalanul közlekedő sofőröket szerte az országban. Sokszor szúrnak ki olyanokat, akik áthajtanak a piroson, buszsávban közlekednek, nem figyelnek a kötelező haladási irányra, engedély nélkül ülnek volán mögé vagy telefonálnak vezetés közben.

A rendőrök közlekedésbiztonsági akciósorozatáról készült felvételek hatodik részén az látható, hogy egymás után három autó is figyelmen kívül hagyva a közlekedési lámpa piros jelzését, tovább hajt az úton. Egyik sofőr sem fékez le, éppen ellenkezőleg, gázt adnak a piros lámpa ellenére.

Hasonlóan rögzítette a műszerfalra helyezett kamera annak a nyíregyházi busznak az esetét, melynek sofőrje nem várta ki az előtte álló, jobbra kanyarodó sort, hanem inkább átkanyarodott a balra tartó sávba, majd onnan tartott tovább egyenesen, ráadásul a piros lámpán.

A rendőrök tovább folytatják akciósorozatukat.

Pohatlan(TAN)ítás - 6. rész

Pofátlan(TAN)ítás - 6. rész - egyre vadabb dolgokat látunk a közutakon.... olyan járművezetőktől is, akiknek ez a hivatásuk!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések