A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az abortusz lett 2019 vezető haláloka, 42 millió gyermek életét ontották ki

Több mint 42 millió abortuszt hajtottak végre 2019-ben világszerte, ezzel ez lett a vezető halálok. – írja a Christian Headlines.

Csak összehasonlításképpen, 5 millióan haltak meg dohányzásban, 13 millióan különféle betegségekben ehhez képest a 42 millió brutálisan nagy szám.

A hírhedt amerikai abortuszklinika, a Planned Parenthood ebből 350 ezret vállalt magára 2019-ben, ez rekordnak számít, 2018-ban “csak” 330 ezer volt ez a szám.

A Planned Parenthood legnagyobb hazai támogatója Cseh Katalin és a Momentum Mozgalom.

“A TERHESSÉGMEGSZAKÍTÁSOK SZÁMA ÉRTHETETLEN, HISZEN A TÖBB MINT 42 MILLIÓ KISBABA ÉLETÉT ERŐSZAKKAL TETTÉK TÖNKRE ÉDESANYJUK MÉHÉBEN.”

– nyilatkozta a LifeSiteNews keresztény portál újságírója Steven Ertelt és Micaiah Bilger.

“Minden meg nem született babának saját DNS-e van, és elszakítják őket az anyjuktól. Az egyedi DNS-ükbe már bele van írva a hajszínük, a magasságuk, a genetikájuk és az is, hogy milyen neműek lesznek. A legtöbb esetben pedig már a szívhangjuk is hallható, amikor elvetetik őket.” – tették hozzá az újságírók.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések