A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Anyósa irányítja Harry herceget

Több informátor szerint Doria Ragland, Meghan édesanyja az egyik kulcsszereplő Harryék történetében.

Nem akar szűnni a botrány Nagy-Britanniában Harry herceg és Meghan Markle királyi családtól történt távozása körül. A Daily Mail újabb bombát dobott le a témában, ugyanis információi szerint a Megxit mögött Doria Ragland, Meghan Markle édesanyja állhat. A brit lap szerint a 63 éves Doriának csendes, de ha­tározott befolyása volt lánya és Harry herceg döntésére, illetve arra, hogy a fiatalok anyagilag függetlenedni kívánnak a királyi családtól.

– Harry nagyon odafigyel a tanácsaira. Doria olyan, mint a ki­rálynő – soha nem panaszkodik és soha nem magyaráz – idézi a lap Doria egyik korábbi bizalmasát.

– Doria kívülről laza nőnek látszik, de valójában acélkemény asszony, és sokan alábecsülik. Meghan mindig is száz százalékban megbízott benne, rengeteget beszélnek telefonon, és sűrűn találkoznak az Egyesült Államokban, illetve Kanadában is. Doria különleges viszonyban van vejével, az anyját gyerekként elvesztő Harryvel is, akinek imponál, hogy anyósa milyen meleg szeretettel fogadta, és hogy diszkrét, nem keresi a nyilvánosságot.

Harry a BBC-nek egy korábbi interjúban csodálatosnak nevezte anyósát, és amikor kisfia, Archie megszületett, Doria hat héten át az ifjú párral lakott.

Forrás: Borsonline.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések