A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vágó István szerint röhejes és otromba dolog templomokat építeni

A büszke ateista Vágó István most a templomépítések miatt gyalázza a kormányt.

A bukott kvízprofesszor Facebook bejegyzéseiből kiderül, hogy szerinte otromba, röhejes, és tragikus dolog templomokat építeni.

A napokban tették le Hévízen a Moszkvai Patriarchátus Magyar Ortodox Egyházmegye új templomának alapkövét, a kormány 400 millió forinttal támogatja az építkezést.

Mire Vágó a következőképpen reagált közösségi oldalán: "Ízlelgetem: a Szentséges Isten Anyja Életadó Forrás tiszteletére ortodox templomot építünk a hévízi Ady utcában. Nem ízlik."

8 órával később a sorosista 444.hu egyik cikkéhez fűzött kommentárt, melyben összeszedték Soros újságírói, hogy a kormány az év végén milyen támogatásokat osztott ki különböző célokra. A listát a református Makovecz-templom felépítésével kezdik, amit a kormány 1 milliárd forinttal támogatott.

Vágó erre a következőképpen reagált: "Illene legalább egyet kiemelnem a legotrombábbak közül, de nem megy. Mind elképesztő..."

"Röhej. De inkább tragédia. Az pedig, hogy mindezt még mindig milliók tűrik, sőt, tapsolnak hozzá - na, ez a legszomorúbb." - fejtette ki véleményét Vágó István, a DK elnökségi tagja.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések