A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb részletek az albertirsai tragédiáról: ezután vallotta be tettét a gyilkos, aki megfojtotta és elásta élettársát – Megszólalt a megölt nő lánya

Felmerült a rendőrökben a gyanú, miszerint az albertirsai gyilkosnak tettestársai is lehettek, de a hazugságvizsgáló végül tisztázta a fiait.

Beismerte brutális tettét P. Zoltán, aki Albertirsán végzett élettársával, Évával. A nőt féltékenységből megfojtotta, majd elásta egy saját tulajdonában lévő, romos épületben. Ezután négy hónapon át eljátszotta az aggódó szerelmest, míg végül november végén találtak rá Éva holttestére 

A rendőrökben ezután hamar felmerült a gyanú - nem biztos, hogy Zoltán egyedül követte el a bűntettet, Éva mozgatásában ugyanis elkélhetett neki a segítség. Az egyik felmerülő lehetőség két fia volt, így mindketten poligráfos vizsgálaton estek át.

"A fiai korábban elmondták, hogy reggeltől estig bent voltak nála a rendőrségen, ahol rengeteg kérdést tettek fel nekik. A hazugságvizsgálat kimutatta, hogy igazat mondtak. Zoltán pedig másnap vallott be mindent" - mondta a Borsnak Éva lánya, Regina, aki szerette volna még idén eltemetni édesanyját, a vizsgálat lezárásáig azonban nem adják ki számukra a holttestet. 

Anyja élettársának fiaival korábban jó viszonyt ápoltak testvéreivel, de a gyilkosság óta elmérgesedett a viszony közöttük., amely az őket tisztázó vizsgálat után sem javult.

Az ügy fejleményei mellett a 27 éves albertirsai nő azt is elárulta, katasztrófaturisták kedvelt célpontja lett az anyja testét hónapokig rejtő épület.

"Elképesztő, de az emberek gyakran bemennek oda, és fotózkodnak a gödörrel."'

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések