A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia Szabolcsban: terhes nőt ütött el egy kisteherautó a sötétben

A sötétben gázoltak el egy terhes nőt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tamásbokron. A Tények információi szerint a nő át akart menni az úton, de sötét ruhája miatt nem vette őt észre a szabályosan közlekedő kisteherautó.

A riport szerint a jármű hatalmas sebességgel a 36-os főúton, lakott területen kívül ütötte el a 23 éves nőt, akinek az állapota jelenleg is válságos. Édesanyja könnyes szemekkel, elcsukló hangon nyilatkozott a Tényeknek:

„Így, karácsony előtt ezt nem is lehet feldolgozni. Mondták, hogy baleset történt, életveszélyes állapotban vitték be, menjünk utána. Be is mentünk, én és a párom. Holnapután lenne 24 éves” – mondta sírva az anya.

A Tények információi szerint a lány prostituáltként dolgozott. Négy testvére van, egy kétéves kisfia, újabb gyermekével pedig 10 hete terhes. Vélhetően át akart menni az úton, amikor a baleset történt.

A riportban megszólaló szakértő elmondta: ha valaki lakott területen kívül közlekedik, akkor viseljen láthatósági mellényt vagy legalább egy fényvisszaverő csíkot tegyen a karjára, így több száz méterről is látható lesz a sofőr számára.

A nő jelenleg intenzív osztályon van, műteni is kellett.
 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések