A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Törölték Meghan és Harry éttermi foglalását Kanadában

A tulaj az utolsó pillanatban inkább lefújta az egészet. 

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Anglián kívül, Amerikában töltik az ünnepeket szigorúan titkos menetrend alapján, ám néhány információmorzsa alapján tudható, hogy miután Markle édesanyjával töltötték a karácsonyt az Egyesült Államokban, most már Kanadában vannak, azon belül is Greater Victoriában. A házaspár úgy gondolta, hogy el kéne nézni egy helyi, francia étterembe is, így annak rendje és módja szerint foglaltak is asztalt.

A tulajdonos, Pierre Koffel azonban visszamondta a foglalást, arra hivatkozva, hogy éttermében nem tudna eleget tenni azoknak a biztonsági intézkedéseknek, amelyeket a hercegi pár, és gyermekük, Archie jelenléte megkövetelne.

- értesült az ET Online.

A tulajdonos azután döntött így, hogy találkozott a Harryék utazását menedzselő illetékesekkel, és kiderült, milyen körülményes lenne az előírásoknak megfelelően biztonságossá tenni az éttermet. Ennek ellenére örülnek a hercegi pár jelenlétének, és azt kívánják nekik, hogy nyugodt és békés legyen a kanadai kiruccanásuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések