A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexi, bevállalós ruhában tündökölt Kiss Ramóna az X-Faktor döntőjében - Mutatjuk!

Ámulatba ejtette merész öltözékével az X-Faktor háziasszonya a tévénézőket: Lékai-Kiss Ramóna fekete, combot megvillantó ruhájában Igazi vadmacskaként vezette a tehetségkutató fináléját, amit Ruszó Tibi nyert meg.

Ahogy eddig minden élő adásban, így a tegnapi fináléban is egy igen dögös és egyben merész öltözékbe bújt az X-Faktor háziasszonya, Lékai-Kiss Ramóna. A műsorvezetőnő hétről-hétre ámulatba ejtette a tévénézőket ruháival, s mint kiderült, azok mindegyikét Lakatos Márk stylist választotta ki Raminak.

"Őrület, hogy elmúlt ez az 5 hét!!!! Az egyik legnagyobb élmény az egészből Rami öltöztetése volt! Például azért, mert Ramit imádom, például azért mert az RTL és az X-Faktor csapata nem ment biztonsági játékra, hanem merész és bevállalós stylingot kért! Ami akár megosztó is, de mindenképp gondolatokat, érzelmeket vált ki. Büszke vagyok, hogy ebben a csapatban dolgozhatok!" - írta Lakatos Márk.


A rajongók pedig sorban írták a dicsérő kommenteket: rengetegen jelezték, mennyire tetszett nekik a ruhája a fináléban.

"Rami gyönyörű és az alakja is észbontó. A ruhák pedig Márk! Fenomenális. Imádtam minden szettet de ez a mai a kedvencem" - írta egyikük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések