A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyosan megsérült a férfi, akit zebrán gázoltak el Egerben

Az egri Kertész utcánál történt baleset szemtanúit keresi a rendőrség.

Közúti baleset okozása vétség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján idén december 2-án 5 óra 45 perc körül Egerben a Kertész és Homok utca kereszteződésében a kijelölt gyalogosátkelőhelyen egy eddig ismeretlen személyautó elütött egy férfit.

A járművezető megállt, akinek a gyalogos úgy nyilatkozott, hogy nem sérült meg. Majd rövid szóváltást követően mindketten távoztak a helyszínről. A férfit később a munkahelyéről orvosi ellátásra szállították, ahol kiderült, hogy súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

A rendőrség kéri, hogy az említett jármű vezetője, továbbá a baleset szemtanúi jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyenek bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelenségük megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések