Hirdessen itt

Rablás Rákóczibányán

December 14-én, 18 óra 22 perc körül érkezett bejelentés a Nógrád megyei rendőr-főkapitányságra, miszerint Rákóczibányán rablás történt. A salgótarjáni rendőrök a tettest alig két óra alatt elfogták.

A nyomozók a forrónyomos intézkedések eredményeképp beazonosították és két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves helyi lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint a bejelentést megelőzően a község belterületén a sértettet hátulról több alkalommal megütötte, aki a földre esett. A gyanúsított ezt követően a sértett nadrágzsebét átkutatta és abból több tízezer forint készpénzt vett ki, majd elment a helyszínről.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított 30 éves rákóczibányai lakost a nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. A nyomozók az eltulajdonított készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták - olvasható a rendőrség honlapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések