A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pornócsillag lett az egykori gyerekszínészből: most mindenről kitálalt

Már korábban is megírtuk, hogy a Gazdagok és szépek, valamint A kis gézengúz tinisztárja, a mára már 42 éves Maitland Ward 180 fokos fordulatot vett életében: otthagyta a tévét és úgy döntött, mostantól pornózásból fogja megkeresni a kenyerét.

A színésznő még októberben megszólalt a furcsa karrierváltásról, akkor azt mondta, már korábban is kacérkodott a gondolattal, de mind ez idáig nem volt elég önbizalma ahhoz, hogy ténylegesen belevágjon a felnőttfilm-iparba. Most, hogy egy ideje már elmerült az új szakmájában Maitland meglehetősen őszintén nyilatkozott a Daily Beastnek.

Ward megemlítette, hogy a menedzsere korábban lebeszélte arról, hogy merészebb képeket posztoljon ki magáról az Instagramra, hiszen állítása szerint, így egyetlen szerepre sem fogják majd elhívni. A menedzser indoka az volt, hogy harminc, harmincöt év felett már nem bevállalós képeket kell kirakni, hanem Disney-sorozatokban az anyukák szerepére jelentkezni.

Erre Maitland csupán annyit válaszolt, hogy: "De én nem akarok Disney-mami lenni", szóval azóta is merészebbnél merészebb képekkel örvendezteti meg rajongóit a színésznő, aki mindehhez hozzáfűzte: sokkal könnyebb, és sokkal élvezetesebb számára az új munka, mint amire bármikor is számított. "Jó vagyok benne. Természetesnek érzem ezt a munkát."


Bár a Gazdagok és szépek, valamint A kis gézengúz 42 éves sztárja még csak öt hónapja van benne a felnőttfilmes szakmában, többen is úgy gondolják, hogy valóban kimagasló az, amit csinál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Wardot már két kategóriában is (a legjobb háromszereplős jelent, valamint a legjobb mellékszereplő) pornó Oscar-díjnak megfelelő AVN Awards jelölést kapott.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Maitland Ward Baxter (@maitlandward) által megosztott bejegyzés,


A színésznő természetesen jelen van Instagramon is, ahol csekély idő alatt több mint egymillió követőre sikerült szert tennie. Az ilyen fotók miatt:






Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések