A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pedofilozós ügy: Elon Musk javára döntött a bíróság

Elon Musk ellen nemég egy búvár indított pert, ugyanis Twitter bejegyzésében elég keményen beszólt a gyerekeket kimentő búvárnak.

Az egész azzal indult, hogy a búvár PR-fogásnak és haszontalannak nevezte Musk mini-tengeralattjáróját, amelyet a Tesla és a SpaceX vezére azért küldött el Thaiföldre, hogy segítsen vele a barlangban rekedt gyermekek mentésében. 

A vád miatt Musk berágott, ezután fogalmazta meg botrányos bejegyzését, amelyet utólag el is kellett tüntetnie a közösségi oldalról.

Vernon Unsworth, a sértett, nemrég tanúskodott Los Angelesben Elon Musk ellen. A vallomása szerint mélyen sértette és megaláztatásként élte meg, hogy Musk "pedo guy" azaz pedofilnak nevezte a Twitteren. 

A pert mindezek ellenére a Tesla alapítójának sikerült megnyernie. Unsworth ügyvédje a tárgyalás után elmondta, hogy emelt fővel távoznak,de persze csalódottak és a döntést helytelennek találják.

Musk ügyvédei azzal védekeztek, hogy a pedo guy kifejezés Dél-Afrikában egy bevett szleng. Elon Musk most kifejezetten boldog és azt nyilatkozta, hogy visszatért a hite az emberiségben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések