A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes tragédia: belehalt sérüléseibe az a 23 éves nő, akit megerőszakoltak, majd felgyújtottak Indiában

Indiában nemi erőszak áldozata lett egy nő, akit aztán fel is gyújtottak a bírósági tárgyalásra menet.

Indiában az utóbbi két hétben ez volt a második erőszakkal kapcsolatos eset, ami országos felháborodást keltett. Egy 23 éves nő márciusban tett feljelentést azzal a váddal, hogy férfiak erőszakolták meg, miközben fegyvert fogtak rá. A két gyanúsított férfit őrizetbe vették és eljárás indult ellenük majd bíróság elé álltak,de előző héten óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket.

A fiatal nő az egyik tárgyalásra tartott, amikor öt férfi, köztük a két gyanúsított megverte, megszurkálta majd kerozinnal leöntve felgyújtotta őt.Az eset az északi Uttar Prades szövetségi állam Unnao körzetében történt.

A helyi média szerint a nő testének 95 százaléka megsérült az égés következtében, de így is volt ereje felállni és egy kilométert sétálni. A rendőrséget is ő maga értesítette a bűncselekményről.

A megtámadott nőt egy újdelhi kórházba szállították,de pénteken leállt a szíve és nem tudták újraéleszteni.

A másik nagy felháborodást keltő erőszakolás a déli Haidarábád államban történt. Ott négy férfit vettek őrizetbe, erőszak és emberölés gyanúja miatt. A haláleset ugyanúgy történt:megerőszakolták majd felgyújtották az áldozatot. A rendőrség a bűntett után rekonstruálni akarta a helyszínt az elkövetők jelenlétében, de a négy férfi megpróbálta ellopni a rendőrök fegyvereit és elszökni. Ennek következtében a férfiakat a rendőrök lelőtték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések