A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Ott állt az ajtóban, fogta a kést és ugyanúgy röhögött” – Egyetlen szúrással végezte ki az ötgyerekes anyát a pilisi gyilkos

Egyetlen szúrással ölt meg egy ötgyerekes édesanyát egy férfi Pilisen. A 65 éves elkövetőt a család fogadta be, de sok vita volt közöttük az ház tulajdonosának feleségével. Tegnap (szerdán) ez addig fajult, hogy a férfi szíven szúrta az anyukát két gyermeke szeme láttára. A rokonok szerint a férfi készült a gyilkosságra, mert reggel megélezte a kését – hangzott el a Tények egyik riportjában.

Ferenc a leszúrt nő, Gyöngyi férjének egy közeli barátja volt, ezért is fogadták be. Az együttélés azonban korántsem volt felhőtlen, Gyöngyi és a férfi sokat vitatkoztak, a rokonok szerint volt előjele a gyilkosságnak.

„Mondjuk, hogy ha egy gyerek hozzányúlt a túró rudihoz, azt mondta, hogy eltöröm a kezedet, letérdepeltetlek, megöllek... Ilyenekkel fenyegette őket” – nyilatkozta az egyik hozzátartozó.

Ezúttal Ferencék a takarításon vesztek össze, Gyöngyi ugyanis arrébb rakta valamelyik holmiját. Először csak kiabáltak egymással, majd a férfi hirtelen kést rántott és szíven szúrta a nőt, akinek még annyi ereje volt, hogy megkíséreljen elmenekülni a helyszínről, de csak a bejárati ajtóig jutott. A család többi tagja küzdött az anya életéért, aki – nem sokkal a késelés után – egy hozzátartozó kezei között halt meg.


 
„Küzdöttünk hárman: a menye, én, az uram az életéért, de a kezembe halt meg.”

Az édesanyának öt gyereke van, ebből kettő végignézte a brutális gyilkosságot, sőt, a férfi egyikőjükre rá is fogta a gyilkos fegyvert. A nő már akkor sem tudta elmondani a rokonainak, hogy ki szúrta meg, amikor még életben volt, mert szinte azonnal elájult. Számukra azonban egyértelmű volt, hogy Ferenc követte el a gyilkosságot.

„Tudtuk, hogy ő volt, mert ott állt az ajtóban, fogta a kést és ugyanúgy röhögött.”

Az elkövető nem segített az áldozat megmentésében, egyszerűen visszament a házba, majd bezárkózott az egyik szobába. Később a rendőröknek beismerte a tettét, valamint a családdal is próbált beszélni, ám azok elutasították a bocsánatkérést. Gyöngyi férjét a család szerint annyira megviselte az eset, hogy pszichiátrián kezelik.

A rokonok azt mondták, egyszer már elküldték a 65 éves férfit a háztól, pont a viselkedése miatt, de visszament a családhoz. Ők viszont újra a férfi szemébe akarnak nézni: „Többet érnek, hogy ha nem tudom, mit húznak, barikádot vagy mit nem. Én megölöm ott, én fogom. Nem bánom, ha 20 évet ülök a börtönben, bevállalom” – mondta a riport egyik alanya.

A félárván maradt öt gyerek a rokonok szerint eddig is nehéz körülmények között élt, most azt sem tudják, hogyan temetik el a 39 éves nőt. A 65 éves férfit emberöléssel gyanúsítják, hamarosan letartóztathatják.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Azt elfelejtették leírni, hogy az Antonioval miket művelt! Hogy hogyan molesztálta és hogy miért volt egy műpénisz a kertben elrejtve.