A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felkereste a rendőröket a tragédia előtt a mélykúti gyilkosság áldozata

A jánoshalmi rendőrök próbáltak segíteni, mégis megtörtént Mélykúton a tragédia - írja a police.hu.

Szerda este egy 27 éves garai férfi késsel megölte 30 éves élettársát: a gyilkos elvágta a nő torkát, majd magukra gyújtotta a házat. Az áldozat testvére a Tényeknek nyilatkozott, azt mondta: nővére rettegett a párjától, el szerette volna hagyni, ezért elment a rendőrségre.

A rendőrség mostani tájékoztatása szerint a nő néhány órával a gyilkosság előtt elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért. Az egyenruhásoknak arról is beszélt, hogy rengeteget vitatkozik a féltékeny férfivel. Az áldozat többek között elmondta, hogy barátja fizikailag sosem bántalmazta, nem kéri, hogy eljárást indítsanak ellene, csak annyit szeretne, hogy elköltözzön tőle.

A rendőrök tájékoztatását követően – többek között élettársa ellen zaklatás miatt megteheti a feljelentését –, azt a választ adta, hogy még átgondolja.

Ezt követően a szolgálati autóval az egyenruhások lakására vitték a nőt, hogy segítsenek neki. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi, majd a nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel. A rendőrök ismét felhívták a figyelmét, hogy megteheti a feljelentését, amire ismét azt a választ kapták, hogy gondolkodik rajta. Ezután a gyerekekkel együtt elmentek testvéréhez, ahol később a gyilkosság történt.

A gyanúsítottat a kórházban csütörtök este kihallgatták a nyomozók, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések