A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őszintén meséltek románcukról az X-Faktor szerelmesei

Az X-Faktorban idén többekre is rátalált a szerelem, először Dallos Bogi és Puskás Peti jelentette be, hogy összejöttek a forgatások alatt és egy párt alkotnak, majd az élő show-k során Gödöllei Emánuel és a Take 3 Marschal Edinája szeretett egymásba.

A 19 éves, még versenyben lévő Manuel a versenyzők közös szállásán került közelebb Edinához, de először pusztán baráti, haveri kapcsolatot ápoltak egymással.

Sokat lógtunk együtt, egyre többször kerestük a másik társaságát. Mégis időbe telt, mire bevallottuk magunknak, mit érzünk egymás iránt, és fel mertünk vállalni egymást

– mesélte a fiú, aki egyszer Edina egy feszültebb pillanatában sietett a lány segítségére, és megvigasztalta őt, innen pedig már nem volt visszaút: mindketten tudták, hogy többről van szó közöttük.

A verseny alatt a próbákon kívül szinte minden pillanatot együtt töltöttek a szerelmesek, együtt feküdtek, keltek és segítettek egymásnak a próbákon, de egyelőre az összeköltözést nem tervezgetik.

Edina szülei támogatják a lány és Manuel kapcsolatát, aki már illedelmesen be is mutatkozott a szülőknek.

Ő az első barátom akit igazán kedvelek. Már nem kell titkolóznunk

– teszi hozzá Edina.

Manuel édesanyja is örül a kapcsolatnak és kiemelte, hogy bár sok megpróbáltatáson ment keresztül a családjuk, de most úgy érzi, hogy minden adott ahhoz, hogy fiának boldog élete lehessen.

Az összes anyuka akkor nyugodt, ha boldognak látja a gyermekét

– mondta a fiú édesanyja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések