Összeállt a TOP3 az X-Faktorban: ők versenyezhetnek tovább!

Szombat este a legjobb négy énekes szállt harcba az X-Faktor fináléjába való jutásért, egy valakinek azonban ezúttal is búcsúznia kellett a népszerű tehetségkutatótól: kiderült, ki jutottak be a TOP3-ba az X-Faktorban!

A hazai X-Faktorok történetében korábban sohasem fordult elő, hogy valamelyik mentor mindhárom mentoráltja versenyben maradt volna az elődöntőben, ám az egyik ítésznek, ByeAlexnek sikerült történelmet írnia, ugyanis Ruszó Tibi, Manuel és Vanek Andor is eljutott az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának utolsó előtti élő show-jába, ahol Gáspár Laci egyetlen versenyzője, Zdroba Patrik is bizonyíthatta, megérdemli a továbbjutást.

A versenyzők ezúttal először egy-egy sztárduettel léptek színpadra: Ruszó Tibi a példaképével, Kökény Attilával, a mezőny legszorgalmasabbnak vélt versenyzője, Manuel Kállay-Saunders Andrással, Vanek Andor Keresztes Ildikóval, Zdroba Patrik pedig Miklósa Erikával énekelt. Az elődöntősöktől egyéni produkciókat is láthattunk a negyedik élő showban, s ezúttal is a mentorok döntöttek arról, kik foglalhatnak helyet a székek egyikén, ami most is a továbbjutással volt egyenlő.

Ruszó Tibi a két produkciója után egyből helyet is foglalhatott, ahogy utána Manuel is. A mentorok azonban Vanek Andor egyéni produkciója után úgy döntöttek, hogy ő is érdemel széket, így a nézők szavazatai alapján dőlt el, ki adja át neki a helyét: Andor végül Manuel székére ülhetett le, akinek így a veszélyzónába kellett fáradnia. A produkciók sorát csak ezután folytathatta sztárduettjével és egyéni dalával Zdroba Patrik, aki kétségtelenül elkápráztatta a zsűrit, három igent kapott, így ő már biztosan ott lesz a jövőheti fináléban.

Patriknak a helyet ByeAlex egyik versenyzője, Vanek Andor adta át, a veszélyzónába tehát Manuel és Andor került. Kettejük közül került ki a kieső személye - a nézői szavazatok alapján a negyedik élő showban, vagyis az elődöntőben Manuelnek kellett búcsúznia.

A 2019-es X-Faktor három finalistája tehát Zdroba Patrik, Ruszó Tibi és Vanek Andor lett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések