A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor beteg lett - erről tárgyaltak a távollétében

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos, csütörtöki sajtótájékoztatóján, a Kormányinfón derült ki: Orbán Viktor megbetegedett.

A szerdai kormányülést ezért a beteg kormányfő helyett Varga Mihály vezette. 

A témák ezek voltak:
Kórházak adósságai (A kormány 79,4 milliárdot ad a kórházak részben az ellátás korszerűsítésére, a járóbetegellátásra és fekvőbetegellátásra. a kórházak adósságát nem vállalja át teljesen az állam, de vizsgálják, mit lehet tenni)
Nemzeti alaptanterv (A jelenlegi NAT-ot változtatják meg, nem csinálnak újat.)
Győri gyermekgyilkosság

A hvg.hu beszámolója szerint Varga a győri gyermekgyilkosságról kért napirend előtti tájékoztatást Varga Judittól és Pintér Sándortól, ahol az derült ki, hogy az ügyészség és a börtön is ellenezte az aztán gyilkossá lett férfi szabadon bocsátását, a bíróság ennek ellenére engedte el. (Mint a Blikk írta, azért, mert maga az általa korábban bántalmazott anya állt ki mellette, azt állítva, hogy jó apja a gyerekeknek - akiket aztán megölt. Igazságügyi szakértői vélemények is a férfi mellett szóltak.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések