A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A farokverő Gréczy Zsoltról újabb képeket küldtek szét - ez kiveri a biztosítékot

Minden eddiginél döbbenetesebb felvételeket küldött szét a médiában ma reggel az az ismeretlen, aki az elmúlt napokban - azt állítva, hogy a DK képviselője kéretlenül is intim üzenetekkel bombázta - hadjáratot indított a politikus ellen.

A DK politikusát több alkalommal is összefüggésbe hozták ilyen ügyekkel. 

Az illető, aki a képeket korábban küldte, most újabb üzenetet küldött, most egy újabb, 24 felvételből álló sorozatot indított útjára. A képeken a DK politikusa látható, egy fürdőszobában, teljesen meztelenül pózolva illetve egy kanapén, meztelen alsótesttel. ezeken felismerhető az arca. Több képen viszont nem látszik az arc, azok a fotók ugyanis csak egy férfi nemi szervet ábrázolnak, ez van a felvételek döntő többségén.

A Pestisrácok.hu-nak közben nyilatkozott a DK szóvivője, Barkóczi Balázs, aki annyit mondott: Egy képviselőnek is lehet magánélete. Szerinte a pártnak ezzel nincs dolga, bár azt szerencsétlennek tartja, hogy a politikusról ilyen képek kerültek nyilvánosságra.

A portál L. Simon László fideszes politikust is kérdezte a képviselőtársáról kikerült obszcén fotósorozatról, ő azt mondta, a képekkel az a baj, hogy azokat állítólag egy nőnek küldözgette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések