A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ököllel ütötte és megrugdosta idős szomszédját egy füzesgyarmati férfi

Testi sértés miatt Füzesgyarmaton, lopás ügyében Békéscsabán intézkedtek a rendőrök csütörtökön.

Békés megyében csütörtökön személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Füzesgyarmaton, szerdán egy 20 éves férfi együtt italozott a szomszédjával és eközben a gyanú szerint ököllel fejen ütötte, megrugdosta őt. Az elsődleges orvosi vizsgálatok eredménye szerint a 70 éves férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A történtekről másnap érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 20 éves férfit csütörtökön életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön lopás vétség miatt őrizetbe vett egy férfit. A 25 éves békéscsabai férfi, aki ellen hasonló bűncselekmények miatt már több büntetőeljárás van folyamatban, a gyanú szerint december 1-jén talált egy mobiltelefont Békéscsabán, a Wlassics sétányon. A készüléket nem próbálta meg visszajuttatni a tulajdonosának, hanem egyik ismerőse segítségével el akarta adni egy mobiltelefon kereskedésben. A nyomozók a telefont lefoglalták és visszaadták annak a férfinak, aki elveszítette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések