A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem volt jegye ezért késsel kezdett el fenyegetőzni a kőbányai buszon

Nem elég, hogy nem volt érvényes jegye, még a fiatal férfinak állt feljebb.

Kőbánya alsó vasútállomásnál három férfi utazott a 217-es járattal december 1-jén. Amikor a végállomásnál leszálltak, a buszsofőr megjegyezte nekik, hogy végig jegy nélkül utaztak. Ám ez az egyik bliccelőnek nem igazán tetszett, ezért visszalépett a járatra és vitatkozni kezdett a sofőrrel. A 19 éves budapesti K. László végül a kését is elővette, amivel megfenyegette a sofőrt.

A sofőr mindeközben a vezetőfülke biztonságában ült, így végig nyugodt tudott maradni, amikor pedig a kés is előkerült, közölte a fiatal férfival, hogy a buszon kamera van. Ekkor a fiatal azonnal eltette a fegyverét, majd elhagyta a járművet.

Időközben az egyik szemtanú értesítette a rendőrséget, akik 10 perc alatt elfogták az elkövetőt. A rendőrök a férfit előállították a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók K. Lászlót őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – számolt be a rendőrség honlapja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések