A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagylóki halálos tréfa: önkormányzati képviselő az egyik gyanúsított

Az RTL Klub információi szerint önkormányzati képviselő az a 30 éves férfi, akit a rendőrség két másik társával együtt a nagylóki tragikus tréfa elkövetésével gyanúsít.

Egy ittas, 43 éves férfit – miután az a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt – hárman a székéhez kötözték, majd a kezeit és lábait szigetelőszalaggal összeragasztották. Kihűlt holttestére az egyik hajnali járat buszsofőrje talált rá, de akkor már késő volt.

A közmunkásként dolgozó férfi az édesapjával élt együtt nagylóki házukban. Négy gyermeke is volt: két, tizenéves nevelt fia, illetve két saját gyermeke az élettársától.

Az elképesztő tragédiával kapcsolatban egy 30, egy 32 és egy 37 éves helybélit gyanúsítottak meg gondatlan em­beröléssel. Egyikük éppen az az önkormányzati képviselő lehet, aki a közmunkásként dolgo­zó áldozattal napi kapcsolatban állt.

A Bors megkereste az érintettnek vélt képviselőt: azt írják, néhány éve még belügyminiszteri elismerést is kapott a település sikeres közmunkaprogramjáért, amiben a áldozat is dolgozott. Kérdésükre a férfi nem cáfolta, hogy ő lenne az egyik gyanúsított, de a folyamatban lévő ügy miatt többet nem nyilatkozott a lapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések