A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Lenéztem... Na, azt nem kellett volna” – Bepánikolt a magasban Jóni Máté

Nem mert leugrani a Catch! – Úgyis utolérlek! tornyáról Jóni Máté, aki az Exatlon első szériájának bajnokaiból álló csapatban fogócskázik többek között a kihívókkal a vasárnap este adásba kerülő elődöntőben.

A küzdősportolónak a Felhajtás nevű játékban közel 18 méter magasra kellett felmásznia úgy, hogy közben üldözték, ám a legnagyobb problémát nem a felfelé, hanem a lefelé út jelentette.
– Amikor ezt a pályát korábban megmutatták nekünk, én valahol a büfében kávéztam, de persze, amikor jelentkezni kellett, simán vállaltam, pedig tériszonyos vagyok – emlékezett vissza nevetve Jóni, aki a második hibát már a tornyon követte el. – Már majdnem hét emelet magasban jártam, amikor lenéztem. Na, azt nem kellett volna! – mondta a versenyző, akinek a legnehezebb feladatot a lejutás jelentette, ott ugyanis el kellett volna ugrania az építménytől. – Borzasztó volt, nagyon féltem – vallotta be a fiatalember, akinek szinte könyörögtek a versenytársai, hogy merjen végre elrugaszkodni.

A Catch! vasárnap már az utolsó elődöntőjéhez érkezik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések