A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem hiszi el, kivel dolgozik ezután együtt Borbás Marcsi

Mint azt már megírtuk Borbás Marcsi egy évig pihenteti legnépszerűbb műsorát, a Gasztroangyalt. Az is kiderült, hogy ezalatt az idő alatt sem fog tétlenkedni, ugyanis férjével megalapítottak egy oldalt, az egy.hu-t. Ezen a platformon található Rákóczi Ferivel közös sorozatuk, a Cooking out is.

Ahogy ők fogalmaztak a műsorban: rengeteg olyan recept kering az interneten, ami egyszerűen nem jó, használhatatlan. Ezeket fogják tesztelni ők, illetve meg is főzik a legelképesztőbb recepteket.

"Korábban a Gasztroangyalban is dolgoztunk együtt, nagyon szeretem Marcsi világlátását. Munkamániás, de ez nem baj. Nagyon egyet gondoltunk arról, hogy mi is az étel az ember életében, hogy milyen csodák vannak Magyarországon" – nyilatkozta a Borsnak Feri.

Azt is elárulta, hogy több őrületes receptet is kipróbáltak Marcsival. De nem csak egyszerűen megfőzték azokat, hanem a buta receptek helyett olyanokat is mutattak, amelyek biztosan beválnak mindenkinek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések